Βαρεθήκατε κάτι από αυτά: -

 • Επανειλημμένα φοβισμένος πράγματα
 • Ανησυχητική κατανομή (όλη την ώρα)
 • Έχοντας τακτικές κρίσεις πανικού
 • Δεν κοιμάμαι καλά

Μην ανησυχείτε αν σηκώσετε το χέρι σας σε οποιαδήποτε από τις δηλώσεις, θα σας αφήσω να μπει στο δικό μου μυστικό ...

Πρέπει επίσης να σηκώσω το χέρι μου καθώς υπέφερα από τακτικά συναισθήματα ανησυχίας, συνεχή κόπωση και φόβο για κακά πράγματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιούργησα το Άμεση Αλλαγή Δράσης Τώρα: Μάθημα Άγχους.

Πιστεύετε ότι συμφωνείτε με οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: -

 • Η απομόνωση σε έκανε να νιώθεις σαν να χάνεις τον έλεγχο.
 • Ένα συνηθισμένο μαγαζί σάς τονίζει επειδή ένας οικείος χώρος έχει γίνει ανάλογος με εσάς.
 • Λαχταράτε την καθημερινή, τώρα πολύ ξεχασμένη.
 • κάποιον να φοράει μάσκα σε στεναχωρεί καθώς αισθάνεσαι ότι μπήκες σε μια επιστημονική αποκαλυπτική ταινία.
 • Το άγχος αυτής της κατάστασης καθιστά δύσκολη την εργασία από το σπίτι, το σπίτι-σχολείο ή και τα δύο.

Εάν κουνάσατε σε οποιοδήποτε από αυτά, ο καλύτερος τρόπος για να προσαρμοστείτε στις δυσάρεστες αλλαγές είναι να επενδύσετε στο πρόγραμμα Άμεσης Αλλαγής Δράσης Τώρα: Μάθημα Άγχους.

Καθώς το μάθημα θα ενημερώνεται τακτικά για να αντιμετωπίζει διαφορετικούς χρόνους και καταστάσεις, το μάθημα περιλαμβάνει μια ολόκληρη ενότητα σχετικά με το γιατί η επιδημία Corona είναι κάτι περισσότερο από απλώς προκαλώντας άγχος. Με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα εργασίας από το σπίτι και κατ 'οίκον-σχολική εκπαίδευση και συμβουλές για όσους εργάζονται από το σπίτι και τις ιδέες για σχολική εκπαίδευση στο σπίτι, όλα περιλαμβάνονται σε αυτήν την έκδοση του μαθήματος.

Ιστορία μου

CLEANSTER
Είμαι ο Christopher Fisher, προπονητής ζωής και προπονητής επιχειρήσεων. Ένας λόγος που επέλεξα να δημιουργήσω τη δική μου συμβουλευτική ήταν επειδή είμαι υπέρμαχος του Mindfulness, Guided Meditaton, που ζω και τρώω καλά και αυτο-ανάπτυξη.
Δεν ήταν πάντα έτσι.
Για πολλά χρόνια υπέφερα από άγχος, ζώντας μια παγιδευμένη ζωή. πάσχετε από αρνητικότητα. Ποτέ μην είμαι χαρούμενος και δεν βρίσκω λάθος. Διάβασα κάθε βιβλίο αυτοβοήθειας εκεί έξω, αλλά αυτά δεν μου έδωσαν κατεύθυνση.
Ένιωσα ότι το άγχος διέθετε τη ζωή μου. Για παράδειγμα: -
 • Οι διαδικασίες σκέψης μου συσχετίζονταν συχνά με παραμορφωμένες ιδέες που βασίζονταν σε κακές σκέψεις.
 • Θα χάσω χρόνο ανησυχώντας για θέματα που δεν είχαν σημασία.
 • Υπήρχε έλλειψη εστίασης, αφιερώνοντας πολύ χρόνο στο να αποσπάται η προσοχή από αβάσιμες ανησυχίες.
 • Οι οικογενειακές εκδηλώσεις καταστράφηκαν για μένα καθώς περνούσα χρόνο σκόπιμα να ανησυχώ για θέματα που δεν είχαν σημασία. Αυτή ήταν μια μορφή αυτοτραυματισμού και τώρα θυμάμαι μόνο το άγχος παρά το γεγονός.
Αν και έχω πτυχίο Ψυχολογίας και MSc στο ίδιο θέμα, η προηγούμενη δουλειά μου ήταν Freelance Writer. Ωστόσο, αυτό έκανε το άγχος μου να αυξάνεται καθώς δεν το απολάμβανα ποτέ.
Αν και, τελικά. Ζήτησα βοήθεια και μέσα σε ένα μήνα έμαθα πώς να επικεντρώσω ξανά τη νοοτροπία μου, μέσω τεχνικών διαλογισμού όπως το Mindfulness, και αυτό μου επέτρεψε να ανακτήσω τον έλεγχο της ζωής μου. Έχω πτυχίο Ψυχολογίας και MSc στο ίδιο θέμα, η προηγούμενη δουλειά μου ήταν ανεξάρτητος συγγραφέας. Ωστόσο, αυτό έκανε το άγχος μου να αυξάνεται καθώς δεν το απολάμβανα ποτέ.
Αφού έχασα τη μαμά μου πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα να βρω κατεύθυνση δουλεύοντας σε μια περιοχή που θα μου άρεσε. Καθώς πάντα ήμουν παθιασμένος με την Ψυχολογία, ιδιαίτερα τις κοινωνικές και γνωστικές της προσεγγίσεις, επέλεξα να ιδρύσω τη δική μου επιχείρηση καθοδήγησης. Με τις προκλήσεις που έχω ξεπεράσει, αυτές ήταν μια μόνη εκπαίδευση για να είναι προπονητής, ωστόσο έχω επίσης παρακολουθήσει μαθήματα σε αυτόν τον τομέα.
Θέλω να μοιραστώ αυτά που έχω μάθει για την καταπολέμηση του άγχους σε αυτό το μάθημα.

Τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην Άμεση Αλλαγή Δράσης Τώρα: Μάθημα Άγχους?

Ενότητα 1: Κατανόηση του άγχους

 • Μάθετε πόσο ανήσυχοι είστε.
 • Ορίζει το άγχος.
 • Ερευνά συγκεκριμένα συμπτώματα.
 • Θεωρεί διαφορετικές διαταραχές άγχους και πώς να ζητήσετε περαιτέρω βοήθεια εάν υποφέρετε από κάποια από αυτές.

Ενότητα 2: Άγχος και κοροναϊός

 • Διερευνήστε συγκεκριμένες καταστάσεις ή τοποθεσίες που προκαλούν άγχος και εντοπίστε μοτίβα στη συμπεριφορά σας.
 • Εξετάστε τις ψυχολογικές ιδέες γύρω από την αντιμετώπιση καταστροφών όπως αυτή.
 • Σχέδια για τα άτομα που εργάζονται από το σπίτι ή την κατ 'οίκον εκπαίδευση, το οποίο ενσωματώνει τον καθοδηγημένο διαλογισμό, την προσοχή και τη γιόγκα.
 • Προτάσεις για όσους εργάζονται από το σπίτι και πρέπει να οργανώσουν το σχολείο στο σπίτι.
 • Συμβουλές για το πώς να διαχειριστείτε την αλλαγή και πώς να βρείτε τα θετικά σε αρνητικές καταστάσεις.
 • Στρατηγικές πλοήγησης στο νέο κανονικό.

Ενότητα 3: Διαλογισμοί χρονικού ορίου για εσάς

 • Συζητά την ψυχολογία πίσω από τον Καθοδηγημένο Διαλογισμό και την Ευφυΐα.
 • 10 ασκήσεις το καθένα για Καθοδηγημένος Διαλογισμός και Προσοχή για να δοκιμάσετε και επαναχρησιμοποιείτε επανειλημμένα όποτε τις χρειάζεστε, κάτι που καταδεικνύει τις ιδέες που περιβάλλουν κάθε μία από τις δύο μεμονωμένες ειδικότητες και τις εφαρμόζει επίσης στον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας Coronavirus.
 • Ασκήσεις καθοδηγούμενου διαλογισμού σχεδιασμένες για άτομα που εργάζονται από το σπίτι και για να τα απολαύσουν τα παιδιά.
 • Ένας καθοδηγημένος διαλογισμός για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές θέλετε.
 • Συζήτηση για τη διατήρηση ενός περιοδικού και πώς ο καθοδηγημένος διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα σχέδια να πραγματοποιηθούν.
 • 10 ασκήσεις για την ενθάρρυνση της χαλάρωσης, αυτό περιλαμβάνει μια άσκηση γιόγκα.

Ενότητα 4: Σχέδιο γεύματος του Chris

 • Πάνω από 25 συνταγές σε ένα ριζοσπαστικό σχέδιο για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Αυτό περιλαμβάνει συνταγές για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.
 • Ο λόγος για τον οποίο αυτό είναι καινοτόμο είναι όλα τα μεσημεριανά γεύματα και δείπνα για τις προτεινόμενες 7 ημέρες γίνονται σε μία ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το τοποθετήσετε στο ψυγείο ή τον καταψύκτη και να το αφαιρέσετε όταν είστε έτοιμοι να φάτε.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πλήρη λίστα αγορών και τους λόγους για τους οποίους κάθε γεύμα είναι υγιές για εσάς.
 • Τα κυριότερα σημεία του σχεδίου περιλαμβάνουν το μπιφτέκι τσίλι και γλυκά φραουλών.
 • Το απλοϊκό μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δομή των δικών σας σχεδίων τροφοδοσίας μετά το τέλος του μαθήματος.

Επί πλέον ...

Το μάθημα περιλαμβάνει επίσης το «My Experience Journal» που χρονολογεί το ταξίδι μου μέσα από την εκδήλωση του Coronavirus. Επίσης, κάθε ενότητα περιλαμβάνει ένα διαδραστικό κουίζ για να ελέγξετε ότι έχετε κατανοήσει το υλικό.

Θα μπορούσατε να παραμείνετε οι ίδιοι.

... φοβισμένος αύριο.

... συνεχίζοντας να ταξιδεύουμε στον κύκλο της αρνητικότητας.

... παραμένοντας παγιδευμένος και χωρίς κατεύθυνση.

... δεν αισθάνομαι ποτέ χαρούμενος.

... δεν κοιμάμαι ποτέ καλά.

... πάντα νιώθω τυλιγμένος.

... μια αίσθηση ότι είσαι πάντα στην άκρη.

Ή μπορείτε να καλέσετε το όνομά μου.

Άμεση δράση που παρέχεται από τον Christopher Fisher.

Αλλαγή τώρα: Μάθημα άγχους.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ   .

Q. Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο μάθημα?

A. O μάθημα φιλοξενείται στην πλατφόρμα εκμάθησης Learning Worlds. ένας σύνδεσμος βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Q. Τι πρέπει να εγγραφώ?

A. O μάθημα είναι προσβάσιμο μέσω φορητού υπολογιστή, έξυπνου τηλεφώνου και iPad. Σας συνιστούμε να διατηρήσετε ένα περιοδικό κατά τη διάρκεια του μαθήματος, εκτός από αυτό δεν χρειάζεστε άλλο υλικό.

Q. Ρυθμίζονται τα ΖΩΗ προπονητής?

A. Στο Ηνωμένο Βασίλειο η καθοδήγηση ζωής δεν ρυθμίζεται, και παρόλο που το μάθημα προσφέρεται παγκοσμίως, το υλικό κατασκευάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και, επομένως, καλύπτεται από αυτές τις εσωτερικές πολιτικές. Ωστόσο, έχω MSc Ψυχολογία και πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών με Ψυχολογικές Σπουδές. Αυτό, παράλληλα με τις δικές μου εμπειρίες που πιστεύω ότι ήταν μια μόνη εκπαίδευση για να με καθοδηγήσει, σημαίνει ότι είμαι κατάλληλος για να είμαι Life Coach και να δημιουργήσω αυτό το μάθημα.

Q. Το μάθημα περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα γευμάτων, είστε μαγειρικοί εκπαιδευμένοι ή διατροφολόγοι?

A. χι, ούτε εγώ. Ως μέρος του προπτυχιακού μου πτυχιούχου σπούδασα ανθρώπινη διατροφή. Δεν είμαι ειδικός διατροφολόγος, αλλά ως μέρος της διαδικασίας μου για την αντιμετώπιση του άγχους μου, έχω ενδιαφερθεί πολύ για το μαγείρεμα και το φαγητό καλά. Κατά συνέπεια, το σχέδιο περιλάμβανε σημαντική έρευνα για να διασφαλίσει ότι λειτουργεί για όλους όσους αγοράζουν το μάθημα.

Q. Πότε ξεκινά και τελειώνει το μάθημα?

A. Το μάθημα είναι προσβάσιμο στο Learning Worlds και μπορεί να προσεγγιστεί όποτε θέλετε. Είναι απόλυτα αυτο-ρυθμός και μπορείτε να επαναλάβετε οποιαδήποτε άσκηση διαλογισμού όποτε θέλετε. Στην πραγματικότητα, η καθοδηγούμενη διαλογισμός, η προσοχή και η άσκηση χαλάρωσης έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να τις επαναλάβετε.

Q. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης?

Ναί. Καθώς το άγχος είναι αντιδραστικό σε διαφορετικές κοινωνικές καταστάσεις, το υλικό θα ενημερώνεται συνεχώς για να λαμβάνει υπόψη διαφορετικές κοινωνικές καταστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι το μάθημα θα ενημερώνεται τέσσερις φορές το χρόνο. Εάν ορίσετε την επιλογή "Άμεση δράση αποκλειστική", θα λάβετε το ενημερωμένο υλικό πριν από άλλους μαθητές. Η αποκλειστική προσφορά διαρκεί 2 χρόνια από την αγορά.

Q. Μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων στην αγορά μου?

Οχι.

Q. Έχετε πρόγραμμα πίστης?

A. Ναί. Εάν αγοράσετε την "Direct Action Exclusive Option" θα λάβετε έκπτωση 10% στην επόμενη αγορά σας με την Direct Action. Το επόμενο μάθημα «Direct Action Change Now: Assertiveness» θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Q. Εάν εγγραφώ στη βασική έκδοση του μαθήματος, μπορώ να πραγματοποιήσω αναβάθμιση στην επιλογή Αποκλεισμός αργότερα?

A. Ναί; είναι εύκολο να αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή. Στο τέλος του μαθήματος υπάρχει ένας ειδικός σύνδεσμος για να πληρώσετε τη διαφορά στην τιμή.

Q. Πόσο καιρό έχω πρόσβαση στο μάθημα?

A. Για πάντα! Αφού εγγραφείτε, θα έχετε πρόσβαση στο μάθημα για όσο διάστημα είναι απαραίτητο και σε όλες τις συσκευές που σας ανήκουν. Εάν θέλετε να δείτε το ενημερωμένο υλικό με την επιλογή Αναβάθμιση, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή.

ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΡΑ .

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . 
<span style="font-weight: bold;">ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .&nbsp;</span>
 Δοκιμάστε τα κουίζ για να μάθετε πόσο ανήσυχοι είστε, μάθετε για το τι είναι το άγχος και γιατί συμβαίνει και λάβετε τα γεγονότα για τις διαταραχές του άγχους.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. 
<span style="font-weight: bold;">ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.&nbsp;</span>
 Δουλεύοντας από το σπίτι, το σπίτι-σχολείο, την εργασία και τη διδασκαλία, ή πρέπει να κατευθυνθείτε στη δουλειά, το υλικό του μαθήματος προσφέρει στρατηγικές για να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης.
Δοκιμάστε τις συνταγές
 Δοκιμάστε τις συνταγές
 Είτε πρόκειται για Καθοδηγημένο Διαλογισμό, Ευεξία ή Γιόγκα, το μάθημα προσφέρει 30 στρατηγικές για να χαλαρώσετε ... υπάρχει ακόμη και μία για να εμπλακεί ολόκληρη η οικογένεια.
ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ .
<span style="font-weight: bold;">ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ .</span><br>
Από το γρήγορο πρωινό, μέχρι τα γεμάτα μεσημεριανά γεύματα, όλη η οικογένεια θα λατρέψει όπως το τσίλι μπιφτέκι, γεύματα σε πακέτο, όπως ένα κοτόπουλο κάρι και κουζίνα για να αυξήσει το επίπεδο της ζάχαρης σας όταν χρειάζεστε ανελκυστήρα, όλα περιλαμβάνονται στο σχέδιο.