Πόσο επιτυχημένοι εργάζεστε από το σπίτι?

Παρουσιάζοντας τα απλά βήματα 5: 5 στην επιτυχία από το σπίτι.

Έχοντας ολοκληρώσει και τα δύο πτυχία μου με το The Open University, σπουδάζοντας εξ αποστάσεως και έχοντας εργαστεί ως ανεξάρτητος συγγραφέας, και έχω ιδρύσει τις επαγγελματικές μου συμβουλευτικές και ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, γνωρίζω τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τα μη-πράγματα που δουλεύω από το σπίτι.
Ακόμα κι αν, αποφάσισα ότι η γενική ανεξάρτητη γραφή δεν ήταν για μένα, άλλαξα τη ζωή μου για να γίνω προπονητής ζωής.
Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλά που μπορώ να σας πω για το πώς να είστε αποτελεσματικοί τόσο στο χρόνο όσο και στην παραγωγή.
Γι 'αυτό φιλοξενώ το ΔΩΡΕΑΝ εργαστήρι μου Action 5: 5 Steps to Work From Home Success.
Με τον κόσμο που ξεπερνά τα πάντα, μοιραζόμαστε όλοι τα ίδια ανήσυχα συναισθήματα, αβεβαιότητες και ανασφάλειες που μας έφερε ο Coronavirus. Και, αυτό είναι ακόμη πιο συγκεχυμένο με το να πρέπει να δουλεύεις από το σπίτι. η έλλειψη φυσικής επαφής πρόσωπο με πρόσωπο και τα λιγότερο προσωπικά συστήματα που προσφέρονται. Και, αν είστε ταυτόχρονα κατ 'οίκον εκπαίδευση, γίνεται σαν να βρίσκεστε σε άλλη διάσταση. Θέλω να δω το βήμα προς βήμα σχέδιο μου σε ένα χαλαρό en.
Στη συνέχεια, εγγραφείτε μαζί μου για ένα από τα δωρεάν ζωντανά εργαστήρια 60 λεπτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 27 Ιουλίου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

27 Ιουλίου, 11.30 π.μ. και 15.30 29 Ιουλίου, 11.30 π.μ. και 15.30